Biografi

milasa-biografi.jpg
    Milasa blev født 14. december, 1980 I Ruslands Chelyabinskaya region, i Ural bjergene, i byen Trehgornyi. Hendes musikalske uddannelse begyndte allerede som 6 årig, da hendes forældre opfordrede hende til at synge med en sanggruppe. Hendes medfødte talent var åbenlyst, og allerede det efterfølgende år besluttede familien at hun skulle fortsætte hendes studier på en specialiseret musikskole.
Hun lærte at spille guitar og også her viste talentet sig at være så stort at hun som kun 16 årig blev optaget på det musikalske college i byen Ozersk. Efter hendes eksamen var overstået, tog den 19 årige Milasa til Moskva for at fortsætte hendes kreative udvikling. Her underholdt hun et stort publikum på talrige Russiske festivaller de næste tre år. I August 2005, blev hun inviteret af producer Valery Alborov, til at synge på den internationalt anderkendte Fringe festival i Edinburgh, Skotland, hvor hun fik fantastisk positiv respons fra både anmeldere og musikere.I marts 2007, sang og spillede Milasa to sange, Prayer og Moon, sammen med den berømte Russiske guitarist Dmitry Chetvergov, som akompagnerede hende på både guitar og keyboard. Deres optræden blev vist live af en stor landsdækkende tv kanal i programmet Prosvet. Prosvet er et af de mest sete TV programmer i Rusland. Endnu engang demonstrerede Milasa hendes evne til at synge og spille med en utrolig høj standard, som hendes album også bevidner.

  

milasa-biografi2.jpg

   At høre Milasa synge på hendes modersmål, Russisk, er at være vidne til den sympati, medfølelse, sorg og de melankolske minder, som oftest synes at være en rød tråd i den Russiske sjæls arv. Smukke sange som Moon og Prayer, kan meget vel tage dit hjerte med på en rejse som det aldrig helt vil komme sig over igen. Hendes stemme er rig og dyb, men samtidig på mange måder skrøbelig og blød, smukt udtrykt så, selvom sunget på russisk, er man uden tvivl om følelsernes dybde der bliver båret frem i hendes sange.
Derudover er hendes guitarspil af ekseptionel kvalitet, både i teknisk formåen og udtryk. Milasa kunne lige så let have valgt vejen ind i den klassiske musik  og uden tvivl opnået stor success i denne verden. Ligesom mange andre kunstneriske sjæle, maler og tegner Milasa også. Meget af hendes musik synes faktisk at være en naturlig transformation af idéer fra papir til melodi, næsten som om de to forskellige medier som oprindelig kom fra forskellige kilder, bliver forenet i ét udtryk.
Milasas første soloalbum udkom i efteråret 2006, og beskriver fyldigt hendes fulde diversitet af hendes komponerings- og sangstil. Hvad enten det er ballade, jazz, etnisk, techno eller mere, disse stilarter bliver alle håndteret med en lethed, modenhed og sikkerhed, langt forud for hendes unge alder. Det skal også tilføjes at dette album er fyldt med innovative produktionsværdier, for selvom de underkues af Milasas exeptionelle guitarspil, er disse smukt understøttet af cello, fløjte, elektrisk guitar og en altid sensitiv tilføjelse af synthersized keyboard.

milasa-biografi3.jpg

Alt i disse kompositioner har sin plads, og udgør en meget velovervejet tilføjelse til et ekstemt velbalanceret album 
Så til dig der læser dette, kan det kun anbefales at du fortsætter med at følge og støtte en exceptionel dygtig kunstners karriere, som i den nærmeste fremtid vil finde vej til de bedste steder denne verden har at tilbyde.

 

.

.

.

.

6 kommentarer

  1. Er lige kommet hjem fra Milasas koncert. En stor sangerinde med en stærk karismatisk udstråling. Hendes måde at synge på er lige så uforudsigelig, omvæltende og begribende som Naturen med stort N: man kan ikke modsige den, men skal bare følge med med alle cellerne af kroppen.
    Et stort tak for oplevelsen!

  2. you are amazing, i have fallen for you

  3. Milasa fylder sjæl og krop med sine smukke og varme toner. Det er som at høre englene synge og som om en flig af noget stort og evigt når helt ind i hjertet… Hvor er det dog smukt!!

  4. you are incredible, I look forward to hear you live…

  5. красивый голос, в живое исполнение песни сердце – влюбился 🙂

  6. Цвети и развивайся! Нашел твой сайт – послушал и как в молодость вернулся, когда ты к нам приходила. С приветом из Трехгорного твои Гусята!


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Skriv en kommentar